The Greatest Ever

BRITAIN TENNIS WIMBLEDON

You know what this man achieved in his career?Held the No. 1 position for a record 237 consecutive weeks from Feb’04 to Aug’08. Roger has played an unprecedented 20 career Grand Slam finals as of July 2009.He also had  reached the semi-finals (or better) of the last 21 consecutive Grand Slam tournaments, a record streak spanning over five years; the second player in the list has only 10.Roger listed along Don Budge, Fred Perry, Roy Emerson, Rod Laver and Agassi as the only men to have won titles at all four majors.

After facing masive serving game in 4hour 15minute, finally he able to breack Andy serve in the final set(16-14) to be the winner. Automatically Roger been crowned as the most successive player in Grand Slam with 15  ittle by breaking Pete record(14 Grand Slam Tittle). You know what? Wimbledon is the place he won his first Grand Slam (2003) and also the place he grab 15th Grand Slam after beating Andy in 5 set match.Wimbledon means a lot to Roger, he is the only men to reach 7 consecutive finals (2003-2009). No wonder he been called as the ‘grass court’ specialist.

I’ve been watching Roger play tennis for quite some time. Last night match was magnificent when two great heavyweight chasing their own target. Andy chasing his first Wimbledon tittle and Roger go for his 15th Grand Slam tittle. For me Roger didn’t react as usual facing Andy serve. He unable to control the serve to get into longer rally, maybe he was playing under a great pressure when people expect him to neuteralize Rodick serve as he done it preveiosly. Credit to Andy that able to push Roger to his very best which result a dramatic final for tennis lover. Andy game have a lot of improvements; volley,backhand,slice and also the passing shot that gave Roger more problem than ussual. Now head to head record is Roger(19) – Andy(2) althought Andy came closer to defeat Roger this time.

Roger also regain his No 1 tittle after been champion last night. Clear message to his great rival that there still number of good tenis player around.

ROGER FEDERER: “There is no finish line. Far from done.”

July 7, 2009 at 4:25 pm 2 comments

“All crew please be seated for take off”

fly

Lama sungguh tidak menjenguk blog sendiri… apatah lagi blog kengkawan. Hari ini aku buntu di bangku pejabat. Mengapa harus macam ni?Plan tak serupa bikin?Baik tak payah bikin plan!!! Bertenang… kita bekerja bekumpulan satu organisasi bukan boleh ikut hala kita saje. Orang lain pon ada pelajaran,ada idea malah pengaruh-pengaruh mereka tersendiri. Belajar akur dan menerima kenyataan walaupun segala penat lelah dan kesungguhan yang ditunjukkan tidak memberi hasil seperti yang diharapkan.

Unutk segarkan minda, aku browse koleksi gambar keluarga…Apa laa ci comel(comel mcm dady dia!) ni nak buat?  Insyaallah bercita-cita tinggi dengan keazaman yang kental jadilah insan yang cemerlang.

June 16, 2009 at 12:30 pm 1 comment

My PreCiouS

freez

Everybody’s looking for that something
One thing that makes it all complete
You find it in the strangest places
Places you never knew it could be

Sometime you need a different enviroment to feel it for real. I wish I could freeze the time, that moment give huge satisfactory and happiness. Find a place you can express your love to the love one. Cameron Highland should be good enough.Maybe in ordinary life there were too many thing to take care off untill it make us overlook the most beautiful thing  just infront of our eye. You better regret it sooner or it will passed with the time, no one can return it.

So, impossible as it may seem
You’ve got to fight for every dream
Cos who’s to know which one you let go
Would have made you complete

Alhamdulillah… full of confident I didn’t let go the one who make it complete. Now I have 3 precious  that make it all complete. Off course we cannot predict what is infront of us in the future. Just pray to god it will contunie in my favour and make sure; work for it!

* a few word as per my birthday 6/4/1981

April 6, 2009 at 1:22 pm 6 comments

GenTaR GeRenToK

Ali(Kota Bharu): Jom main bowling di KB Mall

Abu(Wakaf Bharu): Main bowling sekaram… pandai ke?

Ali(KB): Jangan tak tahu aku tiap-tiap hari training… average score 240/frame

Abu(WB): Dasyat sangat tapi aku tak rasa kau boleh menang mudah

Ali(KB): Jom kita tengok siapa yang kena!!

Abu(WB): Aku tak takut kat kau tapi aku gentar menghadapi  gerentok(jambatan). Semalam kul 11:00pm aku sangkut 45minit

Ali(KB): Takkan kau tak tahu setakat 30minit tu standard laaa

·       Wakaf Bharu ke Kota Bharu = 3km jer…. Kenapa sampai 45minit?

dsc00272

Gambar jam 11:00 malam 11 Dec 2008 diambil dengan telefon ketinggalan zaman Sony Ericson 850i 2MP. Ok la setakat nak tengok kenapa 45minit untuk 3km di gerentok.

December 14, 2008 at 1:22 pm 1 comment

PuTeRi Ke-2

Sape kata penjawat awam boleh goyang kaki….? Sesungguhnya yang berkata itu menilai seladang kurma berdasarkan sebiji kurna ‘tawar’ diantara beribu-ribu biji kurma manis. Pagi mesyuarat bahagian dan petang taklimat briget tani. Boleh dikatakan setiap hari ada saje program, itu tak termasuk kursus ICT 3 hari huhu.

Text SMS: “Akum.. hari ini saya cuti notis pendek sbb bawa wife ke hospital”. Hureyy aku terlepas dari kesibukan kerja yang sepatutnya ditempuh hari ini. Isteri aku menunjukkan tanda-tanda hendak bersalin. Jam hampir 800pagi, aku ‘berjaya’ menyediakan sarapan untuk kami berdua berupa roti + telur goreng + air milo apa laa sangat. Sesudah sarapan kami bertolak ke Hospital Raja Perempuan Zainab Kota Bharu sambil memaklumkan kepada mama dan papa.

Isteriku terus dimasukkan ke tempat rawatan jam 830am. Hampir sejam aku tunggu,Mama dan papa pon belum tiba, hampir jam 1000am aku dipanggil ke kaunter.’Sila sediakan sepersalinan pakaian bayi perempuan’. Rupa-rupanya sudah bersalin jam 938am. Tak sempat aku menemani isteriku semasa kelahiran seperti puteri sulongku. Apa-apa pon Alhamdulillah… semuanya sihat dan selamat. Syukur Allah memudahkan segala urusan sehingga ke proses kelahiran. Jangan tak tahu automatik aku dapat cuti 7 hari sebab isteri bersalin. Nikmatnya penjawat awam.

newborn

Dengan rasminya dia menjadi ahli keluarga baru kami pada 24/11/2008 jam 938am seberat 3.0kg di Hospital Raja Perempuan Zainab Kota Bharu.  16 hari awal daripada tarikh jangkaan kelahiran, sama dengan kakak sulongnya dulu. Apa nama patut diberi kepada DIa….. Wan Aimi Arina (Keberkatan Kecerdasan) OK per

November 28, 2008 at 11:28 am 6 comments

Satu untuk Kau…. Satu untuk Aku

Wajah 3 pemuda yang memenangi pingat emas olimpik pertama dalam hidup. Memang gembira tidak terkata! Roger menamatkan sisa gelaran pemain No 1 dunia di Beijing manakala Rafa adalah penggantinya. Roger tunduk kepada lawan yang tidak pernah menewaskannya dlm 8 pertemuan sebelum ini di peringkat suku akhir.(courtesy of Roger unforced error)

Hidup kita umpama roda… kadang kala di atas dan di bawah. Pasti ada jatuh bangun mahupun tersungkur menyembah bumi. Namun pingat emas dalam ‘mens double’ tetap bernilai emas walaupun bukan di dalam acara kegemaran. Kalau dikira markah keseluruhan Roger masih lebih unggul dari Rafa huhu (sorry to say that bro Ainor & captain)

Ini hujjahnya;

Roger = mens single quarter final + mens double gold

Rafa = mens single gold + 0 (not participate in mens double)

Oleh sebab itu…. Roger lebih berjaya. GO Roger GO!

August 27, 2008 at 10:23 am 4 comments

ROGeR & OUT

I’m expecting a big comeback from Roger after lost his Wimbeldon crown. Anyhow the ‘still’ world no 1 look so fatigue and fragile. Beaten by Simon in the 2nd round of Rogers Cup Masters in 3 set. Roger couldn’t hold his serve in his last game and beaten 6-4. Clear a big blow and disappointment on his face. I wonder what would happen if Roger had to play in 1st round instead of given bye.

Meanwhile Rafa look more consistent and solid in past few month untill today. Winners of Hamburg,Roland Goras,Wimbeldon and now Rogers Cup. He keep chasing Roger point to be new world no 1. Maybe this thing put a lot of pressure to Roger which effect his performance now day. Rafa keep improving day by the especially in his wide serve and volley. He able to win majority of net point although we know him as a not natural volley player.

Rafa look the best tennis player now and Roger only can deny it if he can retain his world no 1 tittle. Both player will play in Olympic game in few weeks time. Roger is 27 and Rafa is 22, ‘maybe’ last Olympic for Roger but I big confident not for Rafa. Come on roger you must grab the gold medal and retain the world no 1.

July 29, 2008 at 11:21 am 6 comments

Older Posts


ALPHA LIPID

Susu Kolustrum Tinggi

Kolustrum adalah susu yang dihasilkan pada akhir tempoh mengandung hingga beberapa jam selepas bersalin dengan khasiat yang tinggi. Terbukti berkesan mengawal pelbagai penyakit seperti kencing manis dan darah tinggi. Dapatkan susu secara online dengan menghntar pesanan melalui email wfdwm@hotmail.comHarga dari RM170

Blog Stats

  • 2,851 hits
September 2016
M T W T F S S
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Posts

Recent Comments

Wimbeldon 2008

Men's Singles Final Results (6/7/08)
Rafael Nadal(2) def Roger Federer(1) 6-4 6-4 6-7 6-7 9-7